Akrobat, Janod, 2018

29,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Naši škriatkovia odporúčajú

Cleopatra a Frankenstein - Coco Mellors, Literárna bašta, 2024
Akrobat, Janod, 2018
29,99 €

Viac o produkte

TEXTTEXT

Detská spoločenská hra Janod je zábavná spoločenská hra pre deti od 5 do 10 rokov. Spoločenská hra Akrobat je zameraná na rozvoj zručností dieťaťa, je určená pre 2-8 hráčov. Rozmery balenia spoločenskej hry sú 25*5,5*25 cm. Hracie časti sa dajú prakticky uložiť do vrecúška.
Hráči hádžu kockou a snažia sa pomocou kariet a svojich postavičiek – akrobatov postaviť čo najvyššiu vežu. Spoločenská hra pre deti Akrobati je výborná hra pre všetky deti, ktoré sa chcú trénovať vo svojich trategických a motorických schopnostiach. Pri spoločenskej hre je dôležitá stratégia a sústredenie.
Janod je francúzska spoločnosť, ktorá vyvíja kvalitné a originálne hračky pre deti rôznych vekových kategórií. S hračkou Janod získavate francúzsky šarm, jedinečnosť a nadčasový dizajn.

Vlastnosti
20 okrúhlych kariet – poschodia veže
57 drevených postavičiek – akrobatov
3 kocky na hádzanie
pravidlá v angličtine, francúzštine, nemčine, holandčine, španielčine a taliančine
vrecúško na uloženie hry na cesty
vhodné od 5 do 10 rokov
rozvoj zručností dieťaťa
Čítať viac
Počet dielikov
1
Rozmery krabice
250×250 mm
Hmotnosť
847 g
Katalógové číslo výrobcu
J02757
Naše katalógové číslo
302257
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila hra vám?

Recenzie čitateľov

Marieta Bevízová
Overený nákup
27.10.2019
Zabava
Skvela zabava pre deti ale ja pre dospelych, kvaline vypracovane figurky, sice su torcha mensie ako som povodne myslela, hra trva cca 10 minut, podporuje logocke myslenie a jemnu motoriku Čítať viac

„Som dievča, ktoré vstáva skoro ráno, aby videlo východ slnka. Som dievča, ktoré chce v každom vidieť niečo dobré, to, ktoré nadchýňa pieseň inšpirovaná umením. Som to dievča. To, ktoré čaká vonku v daždi len nato, aby videlo dúhu. Prečo byť smutný, keď môžeš byť šťastný? Pre mňa je to jednoduché rozhodnutie.“